Just for fun

Minden, ami a kis agyamat foglalkoztatja.

Friss topikok

Címkék

Mindenki blogol

ludasmarci's blog

2010.04.19. 23:39 ludasmarci

Lassan vége a jó világnak, nem lehet tétlenkedni

Címkék: party

Ez a hét lesz az utolsó, hogy élvezni lehet a szorgalmi időszak látszólagos kényelmét. A tanulást félredobni és azokra a dolgokra koncentrálni, ami egy egyetemista számára jóval fontosabb, mint az oktatás. Nem, nem lesz még vizsgaidőszak, de neki kell állni tanulni (ténylegesen), hogy később ne legyen baj- már most látom, hogy semmi nem lesz belőle.
Az Egészségügyi Felsőoktatási Napok került megrendezésre a múlt héten. Hétfőn hívtak is a csoporttársaim, hogy el kéne menni, mivel holnap zh-t írunk. Végül is nem velük, de kellően jól felkészülve buliztam a Szenesben. Kedden másodévesekkel forraltboroztunk, zsíroskenyereztünk – EFeN keretein belül. Mi másra vágyhat egy másnapos ember? Szerda. Malacsütés, humorest, koncertek, sör. Mindez a sulinkban. A lendületemnél a csalódásom volt csak nagyobb. Maximális létszám is alig érte el az 50 főt. Lehet, bennem van a hiba, de azért ennyire nem kell szerintem tanulni. (Vagy ekkora gyökér mindenki?) Másnap az újjá éledt vacsoracsata első estéjén, pizzáztunk, kocsma, buli. Annyit ettem, nem tudtam berúgni. Azért nem volt rossz csak rohadt sokan voltunk. Pénteken haza. Szombat este már Kanizsán házibuliztunk. Spar budget bor + spar budget kóla töménytelen mennyiségben megtette a hatását. Itthon álmomból egy megriadt róka ébresztett fel.
Ezen a héten Pécsi Egyetemi Napok programjai szórakoztatja a hallgatókat. Természetesen mindennap ott leszek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://justforfun.blog.hu/api/trackback/id/tr751935986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása